Kapper Kortingen

Korting Kapper Le Papillon Laren

Zoek je een kortingscode of aanbieding voor een kapper in Laren, zoek niet verder. Bij kapsalon Le Papillon hebben we altijd de leukste kortingen. Hou ook onze Facebook Pagina in de gaten!

Wij zijn bij uitstek de kinder kapper in het Gooi en knippen al jaren kinderen uit Laren, Blaricum en Eemnes. Niet alleen vinden we dat heel leuk, we begrijpen ook dat de kosten voor een kinderkapper aardig in de papieren kan lopen. Bekijk daarom hieronder onze kapper kortingen voor kinderen!

Slecht ter been, ziek en niet meer in staat om naar onze kapsalon te komen? Geen probleem, wij komen graag naar u toe in Laren, Blaricum en Eemnes. En omdat we begrijpen dat slecht ter been of ziek zijn al erg genoeg is rekenen wij geen reiskosten! Wij komen als thuiskapper graag bij u thuis knippen ( in overleg ), wassen, kleuren, watergolven of permanenten!


Kinderkorting bij kapper Le Papillon Laren

Woensdagmiddag en vrijdagmiddag alle kinderen tot 16 jaar van 13.00 uur tot 17.00 uur € 2,50korting

Studenten tot 23 jaar knippen wij voor een vast tarief van 26,50 euro.

Alle kortingen worden verrekend aan de kassa en zijn niet zichtbaar online!

Permanent korting

Op dinsdag en woensdag ontvang je korting op een permanent behandeling bij Le Papillon. En natuurlijk hebben we altijd gratis Wifi, een gratis kopje koffie/thee, chocomelk of soepje en kun je gratis parkeren voor de deur.

  • Korting permanent € 7,50

  • Korting 65+ geheel permanent € 10,00

  • Korting 65+ deel permanent € 7,00

Alle kortingen worden verrekend aan de kassa en zijn niet zichtbaar online!

Korting op kleuren bij kapper Le Papillon Laren

Op zoek naar kappers korting voor het kleuren van je haar? Zoek niet verder en kom naar onze kapsalon in Laren. Iedere donderdag bieden wij € 4,00 extra korting op elke kleuring.

Alle kortingen worden verrekend aan de kassa en zijn niet zichtbaar online!