LE PAPILLON : 35 JAAR!

onder constructie!

Hier komt het verhaal met foto's\film en krantenknipsels en tekst, vanaf de start van kapsalon Le Papillon op 1 september 1989 Tot heden 2024! 

Als iemand problemen heeft met vermelding of foto's/film met hun gezicht erop , laat dit dan weten en mail dan naar info@lepapillon.nl 

InstagramFacebook

Kapsalon Le Papillon     opende  01-09-1989 

Hallo allemaal die dit graag willen lezen en/of willen bekijken, Ik Sander zat toen der tijd altijd in de buslijn 136 die altijd langs Zevenend 34 de bocht om ging richting mijn huidige kapsalon aan de schapendrift 6 te Laren!

Toen der tijd kwam ik van school of cursus of stagewerk etc  en dagelijks kwam ik er langs, maar de kapsalon die er toen zat was constant dicht! 

Ik werd na paar maanden toch nieuwsgierig en stapte uit bij Stomerij KOK (die toen nog in centrum zat) liep naar het winkeltje en er zat briefje op de deur waarop stond : Wegens ziekte gesloten.

Toen kwam mijn ondernemers bloed in actie en ik dacht HOE dan? en al zolang gesloten! Ik ging die zelfde week nog naar de KVK in Hilversum om te vragen wie de eigenaar was en hoe ik die kon bereiken. Kreeg zijn naam en telefoonnummer en belde gelijk met de vraag : Waarom zijn winkeltje zo lang al gesloten was? Ik kreeg te horen ziek, en het gaat niet meer veranderen, dus heeft u misschien anders interesse in mijn winkeltje?

Ik dacht tja , hoe dan en, en, en, en?  van alles ging er ineens door mijn hoofd.

Er gingen wat weken overheen en ja hoor Kapsalon Le Papillon was overgenomen door Sander hemzelf !Eerste nieuwe belettering

Klant had mooi kunstwerk voor mij gemaakt voor bij de entree

eerste L'Oréal producten

Maar ook Nexxus producten

HAIRSTYLIST

School Amsterdam BOERHAVESTRAAT

(Sander links onder)

Logo 

onder constructie!